TuBoCo
Obi, eigenzinnig en soms heel lief.

Alweer een tijdje geleden ..... we vinden gewoonweg geen tijd daar Obi een veeleisende kapoen is.

Ondertussen staan zijn beide oren mooi recht. Obi had reactie op het cocktail vaccin .... grote bult op flank; paniek ten huize , mijn eigen schuld omdat ik de link niet maakte met de inenting en naar vet.... prik tegen prik :-) . De hele vijverrand is nu afgezet met hoge bloembakken, maar toch vindt hij een gaatje om er in te kruipen; desnoods met bloembak en al :-( Beestje heeft al een aardige duit gekost aan aanpassingswerken maar het gebeurd met liefde. Ondertussen kan ik 's nachts door slapen, 6 uur zonder pitstop is nu geen probleem meer. Volgende week moet hij de eerste keer alleen thuis blijven.... aiaiai; er zal gehuil bij te pas komen; hij moet jammer genoeg in zijn bench want anders is het huis af gebroken en staan er nergens nog ornamenten.... hij denkt dat het allemaal van hem is. Dit had Ruut Tiltstra ook in haar rapport over Obi geschreven......

Op de puppyschool is Obi woensdag overgegaan naar puppy 2, nu gaan we ernstiger beginnen werken en trachten van hem meer geconcentreerd te laten zijn :-) dit zal nog veel werk vragen. Lukken zal het zeker, maar met tijd. Wanneer zijn grote vriend Arthur de les mee volgt is er totaal geen huis mee te houden. Arthur zijn bazin is een toffe dame.... maar geen controle over haar flat coat retriever.... deze wil steeds met Obi spelen.

De laatste dagen is Obi precies iets rustiger geworden..... halleluja ;-) wat meer rust. Het wakerinstinct begint nu ook naar boven te komen..... wanneer de buren hun hond  's avonds laat uit laten laat Obi me dit weten door een dieper geblaf dan we van hem gewoon zijn.

foto's

Terug